Blogy

Pri rozhodovaní, či si nechať urobiť tetovanie, je jednou z hlavných otázok, koľko bolesti môžete očakávať. Ako ukazuje prax, bolestivosť tetovania sa líši v závislosti od viacerých faktorov, vrátane miesta na tele, kde sa tetovanie vykonáva. Preto je dôležité vedieť, ktoré časti tela sú pri tetovaní najmenej a najviac bolestivé.

Piercing je umenie, ktoré dokáže vyjadriť osobnosť a štýl jednotlivca. V La Casta sa zameriavame na poskytovanie širokého spektra piercingov, ktoré zahŕňajú tradičné až po tých najinovatívnejších. Pozrime sa na niektoré z najpopulárnejších.

Perfektne upravené obočie, ktoré vyzerá skvele v každej situácii a nevyžaduje žiadnu námahu na údržbu, je snom každej ženy. Microblading právom patrí medzi najžiadanejšie beauty procedúry na trhu a my vám prinášame päť hlavných dôvodov, prečo tomu tak je.

Keďže starostlivosť o vaše nové tetovanie začína už v tetovacom štúdiu, v La Casta sa o to postaráme komplexne. Balíme nové umenie na vašej koži do špeciálnej fólie, ktorá ho chráni počas kritických prvých hodín a radi vás naučíme, ako na starostlivosť doma.